AEG
Electrolux
Bauknecht
Siemens
Miele
Zanussi
 

Witgoed Reparatie Service

95% van de witgoed reparaties zijn binnen 24 uur opgelost.

Technorette, een keus uit de praktijk.

Technorette repareert alle merken elektrische huishoudelijke apparaten voor particulieren, maar ook voor bedrijven en instellingen. Wij repareren op locatie en wanneer nodig in onze moderne werkplaats. Door onze uitgebreide onderdelenvoorraad zijn wij in bijna alle gevallen in staat uw apparaat direct te repareren. 

Advies op maat

Voorafgaand geven wij een reparatieadvies en kostenopgave op maat. U kunt in overleg bepalen of u het apparaat wel of niet

wil laten repareren. Op een reparatie geven wij een garantie van 6 maanden.

De Technorette reparatie service staat voor:

- Professionaliteit;

- snelle service;

- laag voorrijdtarief;

- een persoonlijke benadering;

- vooraf advies en kostenopgaaf;

- reparatie van alle merken;

- 6 maanden garantie op reparatie;

- ook voor bedrijven en instellingen.

 

Verkoop nieuwe apparaten

Het is bij Technorette ook mogelijk nieuwe apparaten aan te schaffen. Aanschaf van apparatuur gaat bij ons vergezeld van een advies op maat en een goede begeleiding in uw keuze. Wij leveren alle merken elektrische huishoudelijke apparatuur. Het is ook mogelijk professionele machines en andere elektrische apparaten te leveren. Door grootschalige inkoop en lage kosten bieden wij u concurrerende prijzen.

Service

Wanneer u kiest voor Technorette, kiest u voor een professionele service. Zo wordt uw apparaat snel uit voorraad geleverd en geïnstalleerd op welke verdieping dan ook. Uiteraard is inbouwen ook mogelijk. Het oude apparaat voeren wij voor u af. Gewoonlijk heeft u al binnen een à twee dagen het nieuwe apparaat staan. Op al onze apparaten krijgt u standaard minimaal twee jaar garantie.

Vervallen van de onderzoekskosten

Wanneer wij komen voor een reparatie doen wij eerst een onderzoek en krijgt u een prijsindicatie. Mocht het niet rendabel blijken de reparatie uit te voeren, dan kunt u besluiten een nieuw apparaat bij ons aan te schaffen. In dit geval vervallen de gemaakte onderzoekskosten.

Internetaankoop

Naast de aanschaf met volledige service, is het ook mogelijk bij ons een ''internetaankoop'' te doen. U krijgt het apparaat dan voor een absolute bodemprijs. Hier staat tegenover dat onze service op een lager niveau ligt.

 


Contactgegevens

  • Schumanpark 41A
  • 7336 AM Apeldoorn
  • 055 - 5429224
  • info@technorette.nl
Reparatie van witgoed & huishoudelijke apparatuur » Technorette