AEG
Electrolux
Bauknecht
Siemens
Miele
Zanussi
 

Professionele wasmachine tweedehands


Zoekt u naar een Professionele wasmachine tweedehands? Dan bent u bij Technorette aan het juiste adres wij leveren betrouwbare profesisonele wasmachine tweedehands tegen betaalbare prijzen. Dit ondersteunen wij met een eigen servicedienst en 12 maanden garantie op alle tweedehands wasmachines. Ook hebben wij de optie om oude apparatuur in te ruilen of zonder een terugkoop aan ons te verkopen. Onze servicedienst zorgt ervoer dat de apparatuur professioneel word gedemonteerd en schadeloos word verwijderd van de locatie.

 
Technorette heeft een ruime voorraad van professionele wasmachines tweedehands.


Wij hebben dan ook altijd diversen merken op voorraad bijvoorbeeld Electrolux, Miele of Alliance apparatuur. Ook hebben we diversen uitvoeringen in ons assortiment voor de actuele voorraad kunt u contact opnemen via 055-5429224 of via ons contact formulier.

 
Duurzame professionele wasmachines tweedehands


Door onze moderne werkplaats met de nieuwste apparatuur en onze deskundige service dienst.  Zijn wij instaat om 12 maanden garantie te geven op de tweedehands wasmachines. Zo kunnen wij u volledig voorzien van het vertrouwen op een duurzaam apparaat die geschikt is voor langdurig gebruik.

Professionele dienstverlening


Bent u benieuwd welke professionele machine bij uw situatie aansluiten? Technorette kan een selectie maken en op basis van uw behoefte en een passende oplossing vinden. Door onze ervaring in de praktijk hebben wij de kennis om u te adviseren bij de juiste keuze. Technorette is een onafhankelijk bedrijf en bekijkt het vanuit uw perspectief.

Laat u vrijblijvend adviseren voor de juiste oplossing en neem contact met ons op.

Ook is het mogelijk om vrijblijvend een afspraak in te plannen om de situatie in te schatten op locatie.

Categorie   

Helaas

Helaas (nog) geen producten voor deze selectie. U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen zodat we u wellicht alsnog verder kunnen helpen.

Categorie   

Contactgegevens

  • Schumanpark 41A
  • 7336 AM Apeldoorn
  • 055 - 5429224
  • info@technorette.nl
Tweedehands