AEG
Electrolux
Bauknecht
Siemens
Miele
Zanussi
 

Professionele wasdroger

professionele wasdrogerVoor een professionele wasdroger kunt u terecht bij Technorette. Wij leveren professionele en industriële wasdrogers verwarmd op gas, elektriciteit, stoom of zelfs een professionele warmtepomp droger. De innovatieve professionele drogers zijn ontworpen voor intensief gebruik met een zo hoog mogelijk energie rendement. Door de verschillende programma's leveren ze een snel en effectief resultaat waarbij het textiel uitermate zacht wordt behandeld.

Welke Professionele wasdroger past bij u?

Voor iedere branche heeft Technorette de juiste oplossing. Hierbij wordt gekeken naar het benodigde droog volume en heeft u een keuze om met een capaciteit van 6 tot 110 KG te drogen. De professionele wasdrogers zijn voorzien van uitgebreide mogelijkheden op het gebeid van programma's, bediening en functies. Ook is uw bedrijfsdroger op verzoek uitbereidbaar met opties voor specifieke toepassingen zoals muntinworp, centraal betalingssyteem of het verstellen van de restvochtmeting.

Bij elke professionele wasdroger hebben wij ook een bijpassende professionele wasmachine.

Energiezuinige wasdroger

De gasverwarmde drogers en stoomverwarmde drogers en de professionele warmtepomp drogers zijn extra energiezuinig daarom komen deze in aanmerking voor energie investerings aftrek (EIA). Een groot bijkomend voordeel van gasverwarmde drogers is, dat uw textiel beter kreukvrij uit de droger komt.

U kunt zich door ons laten adviseren welke wasdroger oplossing voor uw bedrijf het meest geschikt is. 

Laat u vrijblijvend adviseren voor de juiste oplossing en neem contact op met ons.

NIEUW: lease uw professionele wasdroger.

U kunt bij Technorette ook uw professionele wasdroger leasen. Wij verzorgen dit middels financial lease. Hierbij is uw onderneming zelf eigenaar van de apparatuur en betaalt u de aanschaf in termijnen. » MAAK UW LEASE BEREKENING

Service

Technorette het goedkoper alternatief voor de grote merken,

Bij professioneel gebruik is het nog belangrijker, dat de machine te allen tijde blijft werken. Technorette kan inspectie service verlenen om uitval te voorkomen. Als er een defect bij de machine is, kunnen onze professionele monteurs snel ter plaatse zijn voor reparatie.

Wij kunnen de professionele wasmachines:

- repareren 

- reviseren

- onderhouden

Uw apparaat defect? neem vrijblijvend contact op voor een reparatie afspraak of advies

reparatie aanvraag

Categorie   
vorige  | 1  | 2
Electrolux T41200 professionele wasdroger
Electrolux Electrolux T41200 professionele wasdroger
60 KG 
Bekijk >
Electrolux T41200CR professionele wasdroger
Electrolux Electrolux T41200CR professionele wasdroger
40 KG 
Bekijk >
Categorie   
vorige  | 1  | 2

Contactgegevens

  • Schumanpark 41A
  • 7336 AM Apeldoorn
  • 055 - 5429224
  • info@technorette.nl
Professionele wasdroger