AEG
Electrolux
Bauknecht
Siemens
Miele
Zanussi
 

Professionele reparatie service

Technorette Professional

Technorette Professional begrijpt, dat goede werking van professionele apparatuur essentieel is voor de continuïteit van uw activiteiten. Defecten verhelpen onze professionele witgoed monteurs over het algemeen binnen 24 uur. Bij oplossingen denken wij mee in uw belang en is het mogelijk om kostenbesparende maatregelen als revisie toe te passen. Hierdoor voorkomen wij regelmatig (onnodige) vervanging van dure onderdelen. 

 

Technorette: Het alternatief voor de grote merken

 

Verkoop professioneel

Naast reparatie is Technorette Professional u ook van dienst in het adviseren en leveren van aan te schaffen wasserij-en grootkeuken apparatuur. Wij bekijken samen met u wat de beste oplossing is voor uw bedrijf of instelling. Hierbij kijken wij vakkundig zowel naar prijs als kwaliteit. Uitangspunt hierbij is niet een verkoopgesprek, maar een lange termijn oplossing. Technorette is een onafhankelijke partij: zo kunnen wij adviseren vanuit technische kennis en kunnen.

Professionele wasmachines

Professionele wasdroger

Industriële Machines

Horeca vaatwasser

 

LET OP er zijn belangrijke wijzigingen in de Energie investeringsaftrek van 2016

Het aftrekpercentage van de Energie Investeringsaftrek stijgt van 41,5% naar 58%. Daarmee stijgt uw gemiddelde netto voordeel van circa 10% naar 14%! Dit maakt het extra aantrekkelijk om te investeren in duurzame milieu vriendelijke professionele apparaten. Wilt u meer informatie over welke apparaten de EIA voordelen hebben neem dan gerust contact op. Dit kan telefonisch of door middel van het contact formulier.

Tip:

De Energie Investeringsaftrek is te combineren met de (KIA). Dit staat voor Kleinschaligheids investeringsaftrek.

 

 

 

      logo mareno                             miele logo                                       


Contactgegevens

  • Schumanpark 41A
  • 7336 AM Apeldoorn
  • 055 - 5429224
  • info@technorette.nl
witgoed voor bedrijven