AEG
Electrolux
Bauknecht
Siemens
Miele
Zanussi
 

Professioneel wasmiddel

Zocht u professioneel wasmiddel voor een beter resultaat? Technorette levert professioneel wasmiddel van verschillende merken in combinatie met een kosteloos doseersysteem! Technorette is de keuze uit de praktijk! Al meer dan 35 jaar halen wij de handen uit de mouwen om uw professionele was wensen te vervullen. Door een brede technische kennis en ervaring kunnen we een advies op maat geven die bij uw situatie aansluiten.

Professionele wasmiddel Technorette textiel

Waarom professioneel wasmiddel van Technorette?

Behalve de juiste kennis en service speelt de prijs van de professionele wasmiddelen ook een rol. Door een advies op maat heeft u altijd de beste prijs. Wij adviseren alleen de meest efficiënte systemen die zich bewezen hebben in de praktijk. Het meest optimale systeem draagt ook weer bij aan de beste prijs voor uw organisatie. Veiligheid staat bij Technorette hoog in het vaandel. Door de unieke doseringsmethode van ons zeepsysteem is veiligheid 100% gewaarborgd. Zorg dragen voor onze omgeving en de mensen om ons heen is een bewuste keuze. Het volledige doseringssysteem en zeepmiddelen zijn ontwikkeld met een oog voor duurzaamheid.

Professionele wasmiddelen

 

Aanbod professioneel wasmiddel

Technorette heeft een ruim aanbod van professionele wasmiddelen . Voor elke toepassing een geschikt middel:

• Technorette Wasmiddel: Hooggeconcentreerd, sterk geparfumeerd wasmiddel op basis van onder andere enzymen.

• Technorette Wasverzachter: Hooggeconcentreerd, sterk geparfumeerde wasverzachter voor het verzachten en verfrissen van textiel.

• Technorette Microvezel Was Plus: Hooggeconcentreerd, ongeparfumeerd product voor het duurzaam verwijderen van vlekken en geuren.

• Technorette Microvezel Wasmiddel: Hooggeconcentreerd, sterk geparfumeerd product op basis van onder andere enzymen.

• Technorette Wasversterker Extra: Hooggeconcentreerd, ongeparfumeerd, sterk alkalisch product voor het versterken van de werking van het wasmiddel.

 

Professioneel wasmiddel bestellen

Wilt u meer informatie over onze producten of geheel vrijblijvend een offerte ontvangen? U kunt contact
opnemen met onze technische specialisten!


Contactgegevens

  • Schumanpark 41A
  • 7336 AM Apeldoorn
  • 055 - 5429224
  • info@technorette.nl
Professioneel wasmiddel