< naar overzicht

l76485-aeg-8kg-wasautomaat-a

l76485-aeg-8kg-wasautomaat-a
L76485
1400toeren 8KG
In offerte >

Omschrijving

 • Wasmachine AEG L76485 FL.

  Dit topmodel uit de Carat serie van AEG heeft ongekend veel mogelijkheden en een extreem zuinig energielabel A+++ (-10%). De wascapaciteit van deze wasmachine is groot, je wast 8 kilo wasgoed in één wasbeurt met een centrifugetoerental van 1400 toeren. De Lavamat 76485 FL wast 8 kg wasgoed stralend schoon bij een minimaal energie- en waterverbruik. Daarnaast beschikt deze AEG wasmachine over een Protex trommel. Met deze door AEG ontwikkelde trommel kunt u zelfs de fijnste was als wol en zijde veilig aan deze machine toevertrouwen.

   

  1400 toeren

  8 kg laadgewicht

  Stoomfunctie

  A+++ (-10%) energielabel

  Uitgerust met Protex trommel & Stille Inverter motor technologie.

  AEG 76485FL: 8kg Vulgewicht

  De AEG Lavamat 76485FL heeft een grote trommel met een royaal vulgewicht van 8 kg. Dankzij dit royale vulgewicht kun je niet alleen meer wassen, maar zorgt de grote trommel ook beter voor je was. Je wast dus niet alleen efficiënter, maar tegelijkertijd verbeteren ook je wasresultaten. Deze wasmachine heeft dus een zeer grote capaciteit (8 kg) waardoor de kleding alle bewegingsruimte heeft. Daarnaast wordt dankzij het toerental van 1400 je wasgoed stevig droog gecentrifugeerd

   

  OptiSense Wassysteem

  optisenseHet OptiSense wassysteem in deze Lavamat 76485 FL zorgt voor een precieze afstemming van water, energie, tijd en de hoeveelheid wasgoed. Dit zorgt voor een maximale efficiëntie in tijd en verbruik bij kleinere beladingen. Bovendien voorkomt deze technologie het 'overwassen' van je kleding waardoor het er langer beter uit blijft zien en als nieuw aanvoelt. Recente testen tonen aan dat OptiSense tot 30% meer bescherming tegen slijtage kan bieden dan een standaard wasautomaat.

   

  Stoomprogramma's

  Ontkreuken en opfrissen doe je op deze AEG met de ProSteam stoomprogramma's. Zelfs kledingstukken met 'Dry Clean only' op het label kunnen met de speciale proSteam stoomprogramma's in de wasautomaat worden opgefrist en ontkreukt.

   

  Protex Trommel

  A+++ (-10%)Het ProTex-systeem van deze wasmachine biedt optimale verzorging voor jouw wasgoed. Hoe groot de lading ook is en hoe delicaat de kleding, deze Lavamat Protex wasmachine behandelt elk kledingstuk zo zacht mogelijk, met een optimaal wasresultaat. De AEG L76485FL wast je kleding veilig en is Woolmark Silver gecertificeerd.

   

  Volledige bescherming

  Met deze Lavamat 76485 FL wasmachine van AEG ben je goed beschermt tegen wateroverlast. Dankzij de dubbelwandige toevoerslang en het Aqua Control System, het in de machine geïntegreerde beschermingssysteem tegen overlopen en leeglopen, voorkomen op betrouwbare wijze wateroverlast.

   

  Energiezuinige A+++ (-10%) wasmachine

  A+++ (-10%)De AEG Lavamat 76485FL maakt optimaal gebruik van de nieuwste besparings technieken. Met energieklasse A+++ -10%: 10% energiezuiniger dan de hoogste klasse op de markt, A+++ klasse. Energie besparen was nog nooit zo eenvoudig.

   

  Extra stil

  Het geluidsniveau van deze wasautomaat kan nog extra worden gereduceerd door het selecteren van het Extra Stil programma voor katoen en synthetica. Dit programma's leent zich uitstekend om te wassen tijdens de nachtelijke daluren, als u geniet van uw welverdiende nachtrust. De programma's hebben geen (tussentijdse) centrifugeerfase en eindigen met een spoelstop. Door het gebruik van extra spoelfasen wordt toch het beste resultaat behaald.

   

   

   

  Inverter Motor, betrouwbare prestaties

  De Inverter Motor is het innovatieve hart van onze stille wasautomaten. Deze heeft een lager geluidsniveau, een langere levensduur en maakt betere wasresultaten in minder tijd mogelijk. De motor is helemaal nieuw ontworpen en functioneert zonder de gebruikelijke koolborstels. Deze typische, aan slijtage onderhevige, onderdelen van een wasautomaat zijn komen te vervallen. Dit leidt tot een gegarandeerd langere levensduur en 10 jaar garantie op de motor.

   

  Gebruiksvriendelijk display

  lcdDeze 76485FL beschikt over een digitaal LCD display waardoor je nauwkeurige controle hebt over het kiezen van de exacte instellingen, waaronder de temperatuur en centrifugesnelheid. Ook het startuitstel en de looptijd zijn hier op te zien. Met de functie startuitstel kun je door één druk op de knop het programma tot 20 uur uitstellen. Dankzij de looptijd indicatie op het display kun je in één opslag zien waar de machine mee bezig is.

   

  AEG Fuzzy Logic Systeem

  lcdHet Fuzzy Logic systeem in deze AEG L 76485 FL houdt je wasgoed goed in de gaten en analyseert de hoeveelheid wasgoed die je wilt wassen. Je hoeft zelf geen keuze te maken voor halve of hele belading, want dit systeem zorgt ervoor dat het gekozen programma van A tot Z aan de belading wordt aangepast. Daarnaast heeft de L76485FL een laag geluidsniveau van 51 dB tijdens het wassen. Bij centrifugeren 77 dB. Hoe lager deze waarde is, hoe stiller de wasmachine is.


AEG
Electrolux
Bauknecht
Siemens
Miele
Zanussi
 

Contactgegevens

 • Schumanpark 41A
 • 7336 AM Apeldoorn
 • 055 - 5429224
 • info@technorette.nl
Informatie over l76485-aeg-8kg-wasautomaat-a L76485 voor 0.00