< naar overzicht

Bauknecht WAT 4560 bovenlader

Bauknecht WAT 4560 bovenlader
Bauknecht WAT 4560 bovenlader
1200toeren 6KG
In offerte >

Omschrijving

Wasmachine Bauknecht WAT4560 ZEN.

Als je vaak hardnekkige vlekken hebt waarvoor je een vlekkenpoedermiddel gebruikt, dan heeft de Bauknecht WAT 4560 ZE een handig trucje. Met de speciale Clean+ functionaliteit zorgt deze bovenlader dat dit vlekkenmiddel gelijkmatiger wordt toegediend. Hierdoor wordt de was beter schoon en worden vlekken beter verwijderd. Met het 15 minuten-programma fris je snel wat kleding op. Handig als je even niets hebt om aan te trekken.

Deze zuinige A+++ (-10%) wasautomaat beschikt namelijk over een stille DirectDrive-motor. De koolstofborstelloze motor zorgt voor minder trillingen en geluid, zelfs tijdens het centrifugeren op 1200 toeren. Op het display hou je precies in de gaten hoelang je nog moet wachten tot je was klaar is. En met behulp van de startuitstel bepaal je zelf wanneer de Bauknecht WAT 4560 ZE aan de slag gaat. Zo zorg je bijvoorbeeld dat je alleen wast tijdens het daltarief. En dat is mooi meegenomen!

De stille machines van Bauknecht

In een hectisch, druk leven is het heerlijk om thuis te genieten van rust en stilte. Met de Bauknecht ZEN wasmachines wordt deze rust nooit meer verstoord. De ZEN machines zijn namelijk de stilste machines ooit gemaakt. Naast dat de machines ontzettend stil zijn geven ze je ook de best mogelijke zorg voor je kleding. Je favoriete vakantiejurkje of spijkerbroek zijn in goede handen met bijvoorbeeld het kleuren 15° programma en de speciale SoftMove-technologie die zorgt voor speciaal op jouw wasgoed aangepaste trommelbewegingen. Naast stilte en de beste zorg voor je kleding krijg je op de ZEN-motor ook nog levenslange garantie.

ZEN Technologie.

De ZEN wasmachines beschikken over een Direct Drive motor welke direct op de trommel bevestigd is, waardoor de machines minder trillen en dus minder geluid maken. De behuizing van de machine is uit één stuk gemaakt en ook hierdoor produceert de machine minder geluid. Met de innovatieve ZEN Technologie zijn Bauknecht machines de stilste op de markt* waardoor je geniet van extra rust en stilte. *Laagste geluidsniveau op de markt met wassen en centrifugeren tot 1400rpm. Op de Direct Drive motor geeft Bauknecht levenslange garantie.

EcoMonitor

De nieuwe EcoMonitor functie op de Bauknecht wasautomaten is een perfecte indicator van energieverbruik en kan u direct feedback verstrekken over het energieverbruik van uw wasautomaat. Een speciaal ontwikkeld algoritme detecteert op basis van het geselecteerde programma, de gekozen temperatuur, opties en de hoeveelheid lading het energieverbruik. Middels een overzichtelijke indicator wordt vervolgens feedback gegeven over dit verbruik. Het geeft u de flexibiliteit om bij de volgende wasbeurt andere, beter passende instellingen te gebruiken zodat er energie bespaard kan worden. Goed voor het milieu, goed voor u

 

De pluspunten

 Energielabel A+++ (-30%): wast tot wel 30% zuiniger dan een energieklasse A+++.  De intelligente, duurzame en stille ZEN motor met levenslange garantie.  EcoMonitor: indicatie van te verwachten energieverbruik per programma  Soft Opening systeem: de kleppen van de trommel worden automatisch en langzaam geopend  SoftMove-trommel beschermt je kleding tegen slijtage.

In het kort de specificaties

 Uitvoering: Bovenlader  6 kg vulgewicht  1200 toeren  Geluidsniveau: 51 dB (wassen)  Zeer zuinig energielabel: A+++ (-30%)  Soft Opening systeem  Stille ZEN Direct-Drive motor met levenslange garantie.

AEG
Electrolux
Bauknecht
Siemens
Miele
Zanussi
 

Contactgegevens

  • Schumanpark 41A
  • 7336 AM Apeldoorn
  • 055 - 5429224
  • info@technorette.nl
Informatie over Bauknecht WAT 4560 bovenlader Bauknecht WAT 4560 bovenlader voor 0.00