< naar overzicht

Bauknecht WA ECO 8285 ZEN Wasmachine

Bauknecht WA ECO 8285 ZEN Wasmachine
Bauknecht WA ECO 8285 ZEN Wasmachine
1400toeren 8KG
In offerte >

Omschrijving

Wasmachine Bauknecht WA ECO 8285 ZEN.

De WA ECO 8285 van Bauknecht wast 8 kilogram wasgoed in alle rust schoon. Deze extreem zuinige A+++ (-50%) wasautomaat beschikt namelijk over een stille koolborstelloze DirectDrive-motor. De motor zorgt voor minder trillingen en geluid, zelfs tijdens het centrifugeren op 1400 toeren. Tijdens het wassen wordt er extra water toegevoegd, waardoor vlekken en geuren binnen 30 minuten verdwijnen. Lukt het je niet om in één keer de volledige trommel te vullen met wasgoed? Geen probleem, deze Bauknecht WA ECO8285 meet doormiddel van een beladingssensor precies hoeveel wasgoed er in de trommel zit en past zijn water- en energieverbruik daar automatisch op aan.

De stille machines van Bauknecht

 

In een hectisch, druk leven is het heerlijk om thuis te genieten van rust en stilte. Met de Bauknecht ZEN wasmachines wordt deze rust nooit meer verstoord. De ZEN machines zijn namelijk de stilste machines ooit gemaakt. Naast dat de machines ontzettend stil zijn geven ze je ook de best mogelijke zorg voor je kleding. Je favoriete vakantiejurkje of spijkerbroek zijn in goede handen met bijvoorbeeld het kleuren 15° programma en de speciale SoftMove-technologie die zorgt voor speciaal op jouw wasgoed aangepaste trommelbewegingen. Naast stilte en de beste zorg voor je kleding krijg je op de ZEN-motor ook nog levenslange garantie.

ZEN Technologie.

De ZEN wasmachines beschikken over een Direct Drive motor welke direct op de trommel bevestigd is, waardoor de machines minder trillen en dus minder geluid maken. De behuizing van de machine is uit één stuk gemaakt en ook hierdoor produceert de machine minder geluid. Met de innovatieve ZEN Technologie zijn Bauknecht machines de stilste op de markt* waardoor je geniet van extra rust en stilte. *Laagste geluidsniveau op de markt met wassen en centrifugeren tot 1400rpm. Op de Direct Drive motor geeft Bauknecht levenslange garantie.

Softmove technologie

Met SoftMove heeft de wasmachine aangepaste trommelbewegingen voor elk wasprogramma. Wasgoed is uitzonderlijk schoon en je kleding is langer als nieuw dankzij deze innovatieve technologie.

Wasmiddeldoseeradvies

Nooit meer teveel of te weinig wasmiddel gebruiken? Het kan dankzij het wasmiddeldoseeradvies. De machine detecteert de hoeveelheid was in de machine en vertelt je hoeveel wasmiddel er toegevoegd moet worden.

In het kort de specificaties

 8 kg vulgewicht  1400 toeren  Geluidsniveau: 48 dB (wassen)  Extreem zuinig energielabel: A+++ (-50%)  Ruime vuldeur van 35 cm  Stille ZEN Direct-Drive motor met levenslange garantie

De pluspunten

  •  Energielabel A+++ (-50%): wast tot wel 50% zuiniger dan een energieklasse A+++.
  •  De intelligente, duurzame en stille ZEN motor met levenslange garantie.
  •  De optie Stain15": verwijdert hardnekkige vlekken op 15° (bloed, gras, modder, koffie, etc.)
  •  Dankzij de ruime trommelinhoud van 8 kg was je veel wasgoed in één keer.
  •  SoftMove-trommel beschermt je kleding tegen slijtage.

AEG
Electrolux
Bauknecht
Siemens
Miele
Zanussi
 

Contactgegevens

  • Schumanpark 41A
  • 7336 AM Apeldoorn
  • 055 - 5429224
  • info@technorette.nl
Informatie over Bauknecht WA ECO 8285 ZEN Wasmachine Bauknecht WA ECO 8285 ZEN Wasmachine voor 0.00